Cruises

Met een cruiseschip de Caraïbische Zee verkennen? Een unieke reis is het zeker! Een cruise naar Curacao is een geweldige ervaring om dit tropische eiland te bezoeken. De meeste cruiseschepen hebben een route langs de abc-eilanden; dan ga je dus langs Curacao, Bonaire en ook Aruba. Sommige routes gaan verder en varen daarna door naar Panama, Venezuela of Colombia…

Omdat Willemstad de grootste natuurlijke haven ter wereld heeft, zijn er veel Caraïbische cruises die hier beginnen. Bij de cruiseterminal in de haven van Willemstad wachten de enorme, luxe schepen je op voor een onvergetelijke cruise-vakantie. Je ziet superveel, want je bezoekt meerdere eilanden én je hoeft niet steeds die koffer mee te zeulen en uit te pakken. Vaak geldt er een all inclusive formule aan boord en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten. Verder stop je vaak een dag of 2/3 per bestemming zodat je op je gemak het (ei)land kunt ontdekken.

De meest cruises duren 10 tot 16 dagen in totaal. Aan boord wordt meestal Engels gesproken, maar er is ook vaak Nederlandse of Spaanse informatie beschikbaar. Er kunnen meestal ook aanvullende excursies worden bijgeboekt, zodat je met anderen een leuke tour kunt doen.

> Bekijk cruise Curacao aanbiedingen bij TUI