Je hebt vast vaak genoeg allemaal mooie foto’s van Curaçao voorbij zien komen op je Instagram. Logisch want er zijn op Curaçao enorm veel mooie plekken om leuke foto’s te maken. Maar hoe heten deze plekken en welke zijn nou het leukst… Wij zullen de leukste spots die je echt niet kunnen missen op je feed voor je op een rijtje zetten. Lees snel verder!

 

1. Koningin Emma brug 

Dit is een een van de meest bekende fotospots van Curaçao. Het is een lange houten pontonbrug die ook wel bekend staat als ‘swinging old lady’. Ook zie je vanaf deze brug de handelskade met vele mooie kleuren…Zo sla je twee vliegen in één klap met je foto hier.

 

2. Grote knip

De grote knip is een strand op Curacao met een enorm blauwe zee. Je kan hier vanaf een uitkijkpunt prachtige insta waardige foto’s maken die eruit knallen op je feed. Dit strand staat dan ook bekend als het meest fotogenieke strand van Curacao.

 

3. Kokomo schommel

Bij het mooie strand van Kokomo Beach staat midden in de super blauwe zee een schommel voor twee personen met ‘Kokomo’ erboven. Wanneer je een foto maakt op deze schommel heb je een prachtig plaatje… Deze kan zo zonder filter op instagram!

 

4. Pietermaai District

Bij het Pietermaai District barst het van de leuke spots voor Instagram. Het is een wijk met allemaal leuke gekleurde huizen, schattige steegjes en oude gebouwen met kunstvoorwerpen. In deze wijk wil je het liefst op elk hoekje van de straat een foto schieten.

 

5. Uitkijkpunt Santa Martha

Een uitzichtpunt waar je een super mooi uitzicht hebt over de baai van Santa Martha. Wat dit uitzicht zo bijzonder maakt is dat je dit keer niet alleen een blauwe zee ziet… Maar ook delen van een groen landschap. Deze combinatie zorgt voor een prachtig plaatje.

 

6. De Scuba Lodge

De Scuba Lodge is een hotel dat bestaat uit 3 hele opvallende gebouwen in de kleuren roze, blauw en geel. Deze gebouwen zijn super bekend op Instagram en kunnen daarom niet missen op jouw feed!

 

7. Huizen in Willemstad

Ook zoiets als De Scuba Lodge vind je in Willemstad… Hier vind je veel huizen in verschillende kleuren die je feed een vrolijk tintje zullen geven.

 

8. Het infinity zwembad (van Koraal Rooftop)

Foto’s in een infinity zwembad zijn erg populair op Instagram. Het geeft een prachtig plaatje met veel blauw door het zwembad en de zee. Er zijn meerdere infinity zwembaden op Curaçao, maar het infinity zwembad van Koraal Rooftop is wel de meest bekende.

 

Hopelijk gaat er al heel wat inspiratie door je hoofd voor leuke Instagram foto's. Veel hoef je zelf niet te doen. Met deze mooie spots kun je haast geen foto’s maken die niet insta worthy zijn. Veel plezier en… Poseren maar!