Wie droomt er nou niet van een heerlijke vakantie op Curaçao? Je mag jezelf tot een van de geluksvogels rekenen, wanneer deze vakantiebestemming op de planning staat. Uiteraard is het niet zo dat je zomaar naar Curaçao vliegt, om hier vervolgens alleen in je hotel te hangen en aan het strand te liggen. Het is wel zo leuk om ook even wat van het eiland te zien: je komt er natuurlijk niet iedere dag. We vinden het daarom wel zo handig om even wat tips mee te geven. Zo ben jij verzekerd dat jij alles uit jouw vakantie op Curaçao gaat halen, en dat jouw vrienden allemaal naar jou toe komen om verhalen en tips!

Waterratten opgelet!

Hoewel we zojuist tegen je zeiden dat het niet zo zou moeten zijn dat je continu aan dat strand loopt te hangen, is het wel leuk om verschillende baaien en stranden op te zoeken. Het water is helderblauw, en de stranden prachtig wit: precies zoals het hoort. Neem vooral een kijkje in Jan Thiel Baai, Playa Grandi en Mambo Beach. Laat je hier lekker afzetten, en laat voor jezelf een geweldige cocktail inschenken. Dat is nou het ultieme vakantie gevoel. Naast de stranden aan de boulevards, zijn genoeg eettentjes waar je even leuk kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast zou het ook leuk zijn om het onderwaterleven van Curaçao te ontdekken. Je hebt verschillende gelegenheden om te snorkelen. Je krijgt zo de kans om het prachtige koraal en de verschillende vissen van dichtbij te bekijken. Een echte tip voor de waterrat

Toch graag hygiëne en overzicht?

Wanneer je wat meer houdt van overzicht en hygiëne, maar jezelf of een van je kids toch als een echte waterrat ziet, bekijk dan zeker verschillende waterparken en zoek een leuke uit voor jullie gezin! Neem een grote handdoek en wat lekkernijen mee en maak er samen een geweldige middag van. Samen een keer van de glijbaan of samen handstanden oefenen! Laat die kids maar razen, en geniet zelf van een goed boek aan de kantlijn!

Willemstad is altijd een goed idee

Ga lekker naar Willemstad toe! Wie kent ze niet? Die geweldig leuke, kleurrijke huisjes die je vast kent van de ansichtkaarten. In Willemstad is er voor ieder wel wat te beleven: ga lekker winkelen of op een terrasje zitten voor een hapje en een drankje! Ook kun je de Pontjesbrug in het echt gaan bekijken! Toch ook een mooie bezienswaardigheid die niet mag ontbreken tijdens jouw bezoek aan het eiland, en waar je even een leuke foto kan maken om aan opa en oma te laten zien. Wanneer jij gek bent op die schattige huisjes, dan kun je ook nog een klein beetje doorrijden naar de wijk “Pietermaai”, daar zal je hart pas echt van opleven!

We hopen dat je aan de hand van onze tips een goed beeld hebt van de verschillende kanten die jij op kan gaan tijdens jouw vakantie. Aan ons rest alleen nog de taak om je een geweldige tijd toe te wensen!